Éld át a fürdőzés csodáját minden egyes nap

Biztos vagyok abban, hogy mindenki megtapasztalta már élete során azt az érzést, amikor valami nagy fába vágta a fejszéjét, hihetetlen elánnal belekezdett a tervezésbe, lelkesedéssel annak kivitelezésébe…

Eljött a pillanat, amikor felkiáltott: ÚRISTEN akarom én a fürdőszoba felújítás maceráit?! Úrrá lett a kétségbeesés, hogy mit, mikor, hova, hogyan, és végül kivel csináltassak! Hiszen megálmodni EGY dolog, illeszteni a saját stílusunkhoz, az otthonunk helyiségeihez. MÁSIK dolog a kivitelezés, ami már szakértelmet, és megbízható embereket igényel!

Válasszon minket, és kialakítjuk Ön számára azt a szentélyt, amire mindig is vágyott! Nem lesz gondja vele, nem lesz ok az idegeskedésre. Mi a tökéletességre törekszünk. Személyre szabott, minőségi építőanyagokkal, tartós, modern technológiával felszerelt, igényeinek megfelelő fürdőszobát alakítunk ki. 

Fürdő előtte 2
wc előtte wc utána

Fürdőszoba felújítás A-tól Z-ig Teljes körű generál kivitelezés Pest megyében garanciával

Mégis mennyibe kerül felújítani a fürdőszobámat?

Kis támpont a felújítással kapcsolatos költségekhez.

A példában egy kis 10 m²-es fürdőszoba teljes felújítását vesszük alapul.

De fontos, hogy nincs sablonos ár, nincs két egyforma felújítás, ahogy az igények, a felhasznált anyagok minősége, a feltárt hibák és megoldandó problémák és az aládolgozandó felület minősége is nagyban befolyásolja minden egyes esetben a végösszeget. Ettől függetlenül vegyünk egy sablonos példát! 

Fürdőszobában az egyik legfontosabb, amivel a víz kártékony hatása ellen védekezünk, az a vízszigetelés. Ilyenkor érdemes mindenhova kenni, mert nem csak a víz, de a pára ellen is védekezünk hosszú távon. Ennek költsége 60-80.000 Ft-tól indul. Kezdjük a padlónál: a régi járólapok cseréjére 6000 Ft/m² egy 10 m²-es felületre 60.000 Ft. A hatalmas padlólap választék az árkategóriákban is tükröződik. 30 x 60 cm-es fürdőszoba csempe méretet feltételezve, 4-6000 Ft/m2 árból indulhatunk ki. Ehhez hozzá kell számolni olyan további anyagok megvásárlást, mint a csemperagasztó, fuga stb., ami legalább még 25-30,000 Ft-ot tesz ki egy kisebb helyiség esetében.

A falak újraburkolása teszi ki általában a fürdőszoba felújításának legnagyobb részét. A régi burkolólapok leverése és újak felhelyezése egy mintegy 25 m²-es területen 6000 Ft/m2, azaz összesen 150.000 Ft a teljes felületre. Az ehhez kapcsolódó fuga és csemperagasztó költsége kb 50-60.000 Ft-tól indul. A keletkezett törmelékeket el kell szállítani. A konténerbérlés akár 40.000 Ft is lehet, de persze mi magunk is elvihetjük a hulladékot a szeméttelepre. Mivel sok esetben a csempézés nem megy fel a plafonig, a nem burkolt falrész, illetve maga a plafon újrafestésével is számolnunk kell. Ez nagyságrendileg 20-30.000 Ft-os kiadást jelent. Ha több évtizede nem volt felújítva a helyiség, ne feledkezzünk meg a vízvezetékek cseréjéről sem.

Amennyiben régi vezetékek találhatóak a fal mögött, ami lehet ólom, vagy horganyzott vas. Általában a 2000-előtt felújított házaknál esedékes. Abban az esetben ezeket a csöveket érdemes korszerűsíteni, ezen régi vezetékek 30-50 év útán elkezdenek korrodálni, rozsáds víz folyhat, csökkenhet a nyomás végül pedig eltörhet. Ami azt eredményezné, hogy a frissen felújított, fürdőszobánkban ismét bontásba, illetve újra építésbe foghatunk. Ezt a problémát mindig javaslom, hogy előzzük meg és korszerűsítsük a csöveket. Az új vezetékeknek több előnye is származik. Nő a nyomás, tisztább víz folyik a hálózatból, illetve a legfontosabb az új műanyag vezetékek, sohasem tudnak elkorhadni, avagy tönkre menni. Ráadásúl vízhálózat felújításánál, már a kiállásokat kedvünkre helyezhetjük el, igényei szerint. Nem kell megíjedni, ilyenkor nem kell az egész házban cserélni, elég a felújított helységen belül, hogyha később tovább korszerűsítenénk, akkor már külső még nem felújított falon keresztűl tudjuk folytatni.

Ennek a költsége egy fűrdőszobánál terjedhet 150-350.000-ig átlagosan.

Gyönyörű új fürdőszoba akár 5 napon Belül

Megtörtént esetek, Megelőzés Önnek!

Tudta Ön, hogy egy jó szaktanácsadással mennyi költséget megspórolhat? Mennyi terhet vehet le a válláról? Hiszen ha rossz burkolatot választ, mennyibe kerül annak lebontása és újból felburkolása?

Ha rossz helyen kerül kialakításra egy csaptelep kiállás (pl túl közel van a kádtöltő a kádhoz) annak visszabontása és cseréje mennyibe kerül?

Ha a kivitelezője kihagyja a vízszigetelést és 1 éven belül gyanús nedvesedés indul meg a fürdő falának másik oldalán, az meg majdnem egy fél felújítás költségét is elviheti.

Ha a kivitelezés befejezésekor derül ki, hogy az adott termék/hely kialakítás nem megfelelő, az mekkora költséggel jár?

Tanuljon mások rossz döntéséből, bízza a szaktanácsadást, tervezést és kivitelezést profikra!

Egy teljes fürdőszoba felújítás átlagos ára általában 800.000 -1.200.000 Ft-tal kalkulálható. Ez természetesen az általunk tapasztalt alapár.

Munkáink

Scroll to Top