Megvalósítjuk Álmaid Otthonát

Régóta álmodozol arról, hogy milyen lesz az általad kialakított otthonod? Nem kell tovább várnod, mert mi az Alfagenerálnál segítünk neked, hogy elképzeléseidnek megfelelően a legtökéletesebb otthont hozzuk létre számodra.

Eljött a pillanat, amikor a dédelgetett álmod valósággá tud válni!

Válassz minket, mert mi tudunk neked segíteni, hogy az általad elképzelt tervek alapján létrejöjjön egy új otthon! Nem lesz okod az aggodalomra vagy idegeskedésre. Mi a tökéletességre törekszünk. Személyre szabott, minőségi építőanyagokkal és modern technológiával felszerelt, igényeidnek megfelelő fürdőszobát alakítunk ki.

 

Segítünk valóra váltani terveidet! Legyen szó részleges vagy teljeskörű felújításról

Mégis Mennyibe Kerül Egy Új Ház Megépítése?

Az új ház megépítésének ára számos tényezőtől függ, és nagyban változhat attól függően, hogy milyen típusú és stílusú házat szeretnénk építeni, milyen anyagokat használunk, és milyen extra funkciókat és szolgáltatásokat kívánunk beépíteni. A projekt terjedelme és az elvárt minőség is meghatározó szerepet játszik az árban.

 

Az általános tapasztalatok alapján, egy átlagos méretű és közepes minőségű ház építésének négyzetméter ára Magyarországon általában 440-800 ezer forint között mozog. Ez magában foglalja a teljes építési folyamatot, az alapoktól a tetőig, beleértve a vízvezeték- és villanyszerelési munkákat, az építőanyagokat és a munkadíjakat.

 

Egy nagyobb és magasabb minőségű ház építése, amelyben exkluzív anyagokat és egyedi funkciókat használunk, jelentősen magasabb költséggel járhat. Az ilyen projektek ára akár 60 millió forintnál is kezdődhet, de természetesen ez a költség tovább emelkedhet, attól függően, hogy az extra igények és szolgáltatások mennyire kifinomultak és egyediek.

 

Fontos gondosan megtervezni a költségvetést és ajánlatot kérni megbízható építőcégtől, hogy a pontos árajánlatot kapjunk az elképzeléseink megvalósítására. Az anyagok és a munkavégzés minőségébe való befektetés azonban hosszú távon meghozza az előnyeit, hiszen egy jól tervezett és kivitelezett ház tartós és esztétikus otthont biztosít számunkra, ahol boldogan kezdjük és zárjuk a napot.

Megtörtént Esetek, Megelőzés Önnek!

Tudod, hogy egy jó szaktanácsadással mennyi költséget megspórolhat? Mennyi terhet vehet le a válladról? Hiszen ha rossz burkolatot választ, mennyibe kerül annak lebontása és újból felburkolása?

 

Ha rossz helyen kerül kialakításra egy csaptelep kiállás (pl túl közel van a kádtöltő a kádhoz) annak visszabontása és cseréje mennyibe kerül?
Ha a kivitelezője kihagyja a vízszigetelést és 1 éven belül gyanús nedvesedés indul meg a fürdő falának másik oldalán, az meg majdnem egy fél felújítás költségét is elviheti.


Ha a kivitelezés befejezésekor derül ki, hogy az adott termék/hely kialakítás nem megfelelő, az mekkora költséggel jár?


Tanulj mások rossz döntéséből, bízza a szaktanácsadást, tervezést és kivitelezést profikra!


Egy új  ház megépítésének átlagos ára általában 40.000.000 -60.000.000 Ft-tal kalkulálható. Ez természetesen az általunk tapasztalt alapár.

 

Ha érdekelnek szolgáltatásaink akkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Scroll to Top