Fényt viszünk otthonába

Szeretné felújítani, régi vezetékeit? Újra húzná az egészet, vagy csak bővítené? Netán arrébb helyezne bizonyos kiállásokat? 

Sokan tartanak a villanyhálózat felújításától. Mit, hova érdemes telepíteni, egyáltalán hogyan lenne érdemes kialakítani házában/lakásban/irodában. 

Ebben nyújtunk teljes körű segítséget.
A legoptimálisabban, az ön igényei szerint készítjük el a villany tervet és valósítjuk meg közös elképzelésünket anélkül, hogy több órát kellene utána olvasnia és tapasztalatokat gyűjtenie. Tarsolyunkban több száz villanyhálózati terv megvalósítása szerepel, legyen szó teljesen új villákról, régi, belvárosi lakásokról, avagy csarnokok ipari áramrendszeréről. 

Én és munkatársaim legmodernebb módszerek és a legrégebbi jól bevált megoldások felhasználásával segítünk önnek!

Villanyszerelés 1

Miért válasszon minket?

Villanyszerelés 3

Egy lakás vagy családi ház villanyszerelése első körben egy előzetes egyeztetéssel majd egy professzionális kivitelezéssel lehet teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos.

Először felmérjük a megrendelő teljes igényét, használandó berendezéseket, teljesítményeket stb. Ennek is köszönhető, hogy nálunk nincs félreértés, kimaradt kábel vagy kapcsoló.
Ezután javaslatot teszünk és tervezünk egy megfelelő és biztonságos rendszert. A mai villanyszerelőnek tudnia kell a szolgáltató igényeit: tv/internet, EPH, fűtés vezérlés, riasztórendszerek, kaputelefon, számítógépek rendszereinek vezeték igényeit és kivitelezési formáit. Segítünk a felmerült szakmai kérdésekben és kiválasztjuk a megfelelő rendszert Önnek.

A legtöbb villanyszerelővel ellentétben mi a falak helyreállításában is tudunk segíteni.
Nem kell utómunka vagy újabb szakemberek ugyanis a villanyszerelés befejeztével a falak helyreállítását is azonnal megtudjuk kezdeni, a jól megszokott minőségben.

Scroll to Top