Részleges vagy Teljeskörű felújításban gondolkozol?

Biztos vagyok abban, hogy mindenki megtapasztalta már élete során azt az érzést, amikor nagy fába vágta a fejszéjét és felkiáltott… „Úristen, hogyan kezdjek neki, mivel kellene kezdenem?!” Egyre több kérdés merül fel benned azzal kapcsolatban, hogy mit, mikor, hova, hogyan, és végül kivel csináltassál! Hiszen elképzelni fejben könnyű,de a kivitelezés már szakértelmet és megbízható kivitelezőt igényel.

Válassz minket, és mi segítünk az elképzelések megvalósításában, legyen szó bármilyen beltéri vagy kültéri helyiségről! Nem lesz ok az aggodalomra vagy idegeskedésre. Mi a tökéletességre törekszünk. Személyre szabott, minőségi építőanyagokkal és modern technológiával felszerelve biztosak vagyunk abban, hogy valóra váltjuk az elképzeléseidet!

Segítünk valóra váltani terveidet! Legyen szó részleges vagy teljeskörű felújításról

Mégis Mennyibe Kerül Egy Részleges Vagy Teljes Generálkivitelezés?​

A részleges vagy teljes generálkivitelezés ára jelentős mértékben függ az adott épület felújítás terjedelmétől, a kiválasztott anyagok minőségétől és az igényelt funkcióktól. A generálkivitelezés azonban több előnyt kínál, mint a különálló szakemberek alkalmazása, mivel egy generálkivitelezés általában teljeskörű szolgáltatás, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig és az utómunkákig.

Egy részleges vagy teljes generálkivitelezés magában foglalja az alábbiakat:

Tervezés és tanácsadás

Anyag- és látványelem beszerzése

Sitt elszállítás

Folyamatos kommunikáció

Könnyű menetközbeni változtatási lehetőség

Kivitelezés és munkadíjak

Utómunkák és takarítás

Az árak az említett tényezők függvényében jelentősen ingadozhatnak. Egy részleges vagy teljes generálkivitelezés ára általában 40.000Ft – 70.000Ft / négyzetméter között értendő, ami függően, hogy az előbb említett tényezők milyen mértékben érvényesülnek. Egy átlagos 100nm-es ház esetében átfogó felújítása, egyedi funkciókkal akár 80.000Ft és 160.000 Ft / négyzetméter is lehet.

Összességében, ha minőségi és hosszú távú megoldást keresel akkor érdemes megfontolni egy megbízható generálkivitelező szakember bevonását. Egy ilyen szakember segít az árak pontosításában, az optimális megoldások kiválasztásában, és garantálja a minőségi munkavégzést az esztétikum és funkcionalitás szempontjából egyaránt kiváló megvalósítás érdekében.

Megtörtént Esetek, Amiket Fontos Észben Tartani!

Tudod, hogy egy jó szaktanácsadással mennyi költséget megspórolhatsz? Mennyi terhet vehet le a válladról? Hiszen ha rossz burkolatot választasz, mennyibe kerül annak lebontása és újból felburkolása?

Ha rossz helyen kerül kialakításra egy konnektor kiállás (pl máshova helyezik a Sütő kiállását, avagy nincs megfelelően biztosítva) annak visszabontása és cseréje mennyibe kerül?

Ha a kivitelezője kihagyja a vízszigetelést és 1 éven belül gyanús nedvesedés indul meg a fürdő falának másik oldalán, az meg majdnem egy fél felújítás költségét is elviheti.

Ha a kivitelezés befejezésekor derül ki, hogy az adott termék/hely kialakítás nem megfelelő, az mekkora költséggel jár?

Tanulj  mások rossz döntéséből, bízza a szaktanácsadást, tervezést és kivitelezést profikra!

Egy teljeskörül felújítás átlagos ára általában 3.500.000 -7.000.000 Ft-tal kalkulálható. Ez természetesen az általunk tapasztalt alapár.

Ha érdekelnek szolgáltatásaink akkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Scroll to Top